Biografie

Rosa van der Vijver komt uit een creatief gezin. Als kind was ze altijd al bezig met zingen, dansen en tekenen. Sinds 2015 is ze fulltime bezig met zandschilderen en heeft ze in zowel het binnen- als buitenland haar kunsten mogen vertonen. Van haar vader Gert van der Vijver, ook wel bekend als de Zandtovenaar, heeft zij de fijne kneepjes van het zandschilderen geleerd.

Samen met Edsilia Rombley en O’g3ne stond zij tijdens de Christmas Show in de
Ziggodome. Ook is ze afgereisd naar Luxemburg voor de Stichting ‘Make a Wish,’ waar zij meerdere keren mee heeft mogen samenwerken en het ontstaan van de stichting in beeld mocht brengen. Verder heeft ze het nieuwe Waddencentrum aan de afsluitdijk geopend, waar haar zandkunsten nog steeds worden vertoond. Ze deed mee aan Nederland Zingt en stond dit jaar nog in het AFAS-stadion tijdens een spectaculaire opening. Verder heeft Rosa voor
bedrijven, kerken en stichtingen opgetreden als Facebook, AFAS, Rijkswaterstaat, Iteam Global, HAK, Smith & Nephew, de Hartstichting en vele anderen.

Naast haar werkzaamheden als Zandkunstenares zingt ze regelmatig met haar zus Sera Noa en is ze onderdeel van de theatergroep ‘Muzikale Zandverhalen,’ waarin ze zowel met zand, dans als vocaal te bewonderen is.