reguliere optredens

Naast de optredens op maat zijn er ook een aantal reguliere optredens waaruit gekozen kan worden. Hieronder vallen ook de paas- en kerstvoorstelling. Dit zijn optredens die de Zandkunstenares regelmatig verzorgt voor verschillende doelgroepen. Er kan ook worden gekozen voor een reguliere voorstelling in combinatie met een korte workshop. Weet je niet welke voorstelling precies past bij jouw evenement? Neem gerust contact op zodat ik met je mee kan denken.

De-zandkunstenares-boven-een-lichtbak-tijdens-een-show

reguliere optredens

Naast de optredens op maat zijn er ook een aantal reguliere optredens waaruit gekozen kan worden. Dit zijn optredens die de Zandkunstenares regelmatig verzorgt voor verschillende doelgroepen. Er kan ook worden gekozen voor een reguliere voorstelling in combinatie met een korte workshop. Weet je niet welke voorstelling precies past bij jouw evenement? Neem gerust contact op zodat ik met je mee kan denken.

Zandtasia

Een voorstelling waarin onze wereld in het zand tot leven komt. Er komen beelden van prachtige dieren, de natuur en het leven van alledag voorbij.

Thema:  Verwondering, schoonheid, natuur
Duur:      20 minuten

Zandtasia voorbeeldfoto
Zandtasia voorbeeldfoto
van schepping tot opstanding
van schepping tot opstanding

Van schepping tot opstanding

Het evangelie in notendop. Beelden van het heelal, het paradijs met de dieren en Adam en Eva, het kruis en het lege graf, komen daarin voorbij. 

Thema:  Verwondering, schoonheid, liefde
Duur:      20 minuten

Licht in de voorraadkelder

Een herkenbaar en humoristisch verhaal van Max Lucado, over kaarsen die weigeren te doen waarvoor ze zijn gemaakt; namelijk schijnen in het donker.

Thema: iedereen is uniek en mag zijn of haar talent, hoe klein of weinig ook, inzetten om verandering te brengen in een donkere wereld.
Duur:     10 minuten

licht in de voorraadkelder_min
licht in de voorraadkelder_min
huis van niks
huis van niks

Huis van Niks

Huis van Niks vertelt het verhaal van Juliette. Een Zambiaans meisje. Op een dag brandt de hut van haar familie volledig af en blijft de familie met helemaal niets achter. Dankzij de hulp van de dorpsbewoners lukt het de familie om een heel nieuw huis te bouwen. En dit keer niet van klei maar van steen.

(Deze voorstelling is gebaseerd op het prentenboek ‘Huis van Niks’ dat de Zandprinses in samenwerking met de Imena Foundation heeft uitgebracht. De opbrengst van de boeken gaat volledig naar gezinnen in Zambia)

Thema:  Liefdevol delen, elkaar helpen, goed doel
Duur:      15 minuten